Meniu Închide

THE NEW PAGAN DAWN a vorbit despre situația copiilor din centre la Ministerul Familiei

🌟 Prin această întâlnire, ne-am dorit să transmitem un mesaj puternic de susținere și solidaritate pentru acei tineri curajoși care au înfruntat dificultăți în sistemul de protecție.

Alături de mai multe organizații am inițiat un dialog cu Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse, dialog pe care sperăm să îl creștem frumos și să îl fructificăm pentru acoperirea problemelor și găsirea unor soluții ce să aducă plus valoare sistemului de protecție al copilului din România.

Suntem convinși că este crucial să colaborăm împreună pentru a identifica și rezolva problemele pe care tinerii instituționalizați și cei care au ieșit din instituții le întâmpină.

Scopul nostru este să le oferim oportunități reale de reintegrare socială și dezvoltare personală.

Copii și tinerii din sistemul de protecție a copilului din România au nevoie de sprijinul și colaborarea noastră cu instituțiile tocmai pentru a reuși să facem o echipă în care fiecare dintre noi să ne completăm și să ne corectăm comportamentul pentru a reuși să furnizăm servicii sociale de calitate.

În cadrul discuției noastre, am subliniat că suntem gata să contribuim activ la elaborarea politicilor publice care să răspundă nevoilor acestor tineri, folosindu-ne experiența și cunoștințele în acest domeniu.

Mulțumim Natalia Intotero pentru deschiderea la dialog și am încredere că putem împreună să luptăm pentru cei a căror voce nu este auzită decât foarte greu.

Mulțumesc Visinel Balan pentru că împreună aducem lumină pe fețele acestor copii.

Mulțumesc tuturor organizațiilor participante pentru împărtășirea provocărilor, problemelor, dar și exemplelor de succes din activitatea lor.

💪🤝 #solidaritate #schimbarepozitiva #tineriputernici

Lasă un răspuns